Gisteren is mijn lieve oma bij mij op bezoek geweest helemaal vanuit Breda! Mensen wat was ik blij dat ze er was, niet dat ik het hier slecht heb hoor maar oma is toch net even wat anders!!

Oma had amper tijd om met fatsoen binnen te komen zo blij was ik om haar te horen. Ik was helemaal hoteldebotel en we hebben elkaar heerlijk gekroeld en ik gaf haar zolang ze hier was alleen maar kusjes en wilde steeds bij haar zijn. Het maakte mij niet uit hoe het baasje er over dacht want die zie ik immers 24/7! Ook ben ik af en toe naar Adrienne Vishers” geweest want zij is samen met oma naar mij toe gekomen.

Het was een grandioze middag en hopelijk komen er weer shows want dan zie ik oma en Adriënne veel vaker! Baasje vertelde me dat als de shows nog even niet door gaan we een keer naar zee gaan waar oma ook altijd is met mijn tante Coco en de rest van de “Familie!”
We hebben allemaal genoten en het bezoek afgesloten met een heerlijk etentje!!
Dikke lebbers en groetjes van mijn baasje