Quinn - Calle

Zaterdag 31 januari j.l. mochten we eindelijk Quinn-Calle Van het Beemdenpark ophalen uit Breda. Calle is zijn roepnaam, het is een Zweedse naam en staat voor “mooie, reine man” en dat is hij ook!
Het afscheid in Breda was verschrikkelijk dubbel, aan de ene kant blij dat we Calle op mochten halen en aan de andere kant zo triest om te zien hoeveel verdriet Anita de fokster had!
Het verdriet kwam voort uit het gebeuren dat de mama van de pups, ze waren 3 weken overleed aan een bacteriële ziekte.
Het ras Rottweiler is met heel haar hart en ziel haar passie en met het overlijden van Chanel heeft ze besloten om niet meer verder te gaan met het fokken. Dit is niet zomaar niets na ruim 30 jaar…..een grote schok na zoveel jaar passie want dat was het………
Door de intense zorg waar Anita druk mee was hebben de kleintjes gelukkig niets hoeven te missen en hebben ze dát gekregen wat ze nodig hadden. Calle is op 11 december 2020 geboren.
Anita, je bent een topfokster waar menigeen nog een puntje aan kan zuigen op de manier hoe je het allemaal hebt gedaan.
DANK JE WEL Anita voor dit prachtige ventje!

Calle….. is een heel vrolijke open pupje, stabiel en zeer ondernemend. Hij is al behoorlijk op weg om dikke vrienden te worden met Josi en Willem zijn huisgenoten. Calle is een klein slim hondje die al gauw door had hoe het hier toe gaat, zo leuk om te zien hoe hij zijn weg vindt!

Na een week acclimatiseren met tussendoor wat verkenning op straat en zindelijkheidstraining. Na de “inburgerings week zijn we begonnen met de socialisatie, d.w.z. naar de markt, drukke straat, winkel (waar mogelijk) bezoek, de bus, de trein, school bezoek en veel mensen. Dagje wat doen, dagje rust, hij is immers nog maar 9 weekjes en je kunt een dier ook overvoeren door teveel activiteiten te snel door te voeren.
Inmiddels is Calle op de puppy-instuif, hij vindt het geweldig! Hij treft daar andere pups en ontdekt weer nieuwe dingen, zoals tunnels, bruggetjes en alles wat daar bij komt kijken en na de les donder jagen met de andere klasgenoten!
Helaas kunnen hier geen foto’s van gemaakt worden wegens de Corona, er mag maar 1 persoon met hond naar binnen.