Josi

14 Maart 2014 is ons puppe-meisje geboren, we waren blij en na 7 weken wachten mochten we haar halen.
Toen Josi bij ons was merkten we alras dat ze best wel onzeker was en was dit een goede reden om met haar aan de slag te gaan.
Dit gebeurde d.m.v. het vele meenemen naar andere honden, manege, kinderboerderij, mensen, schoolkinderen, markten, bus, trein, enz., enz.. In het begin vond ze het heel eng maar naarmate ze vaker naar de plaatsen toeging hoe beter het werd! Met gevolg dat ze uitgroeide naar een zekere dame, een dame die heel goed wist wat ze wel en niet wilde! 😊
Josi heeft met heel veel plezier diverse hondentrainingen doorlopen en met goed gevolg de Rasstandaardtest afgelegd. Wat is een Rasstandaardtest? Een Rasstandaardtest is een test waar de hond wordt getest en gekeurd door keurmeester van de Raad van Beheer en een keurmeester van de Nederlandse Rottweiler Club. Hierbij wordt gekeken naar de stabiliteit en het Exterieur van de hond! 
Deze test kan wel of niet leiden tot een fokbewijs!
Josi is altijd een hond geweest die graag wat mag doen.  We gaan we met regelmaat de bossen in, zetten een spoor uit en Josi kan niet wachten om deze af te snuffelen en de objecten te vinden. Ze zwemt veel, In de zomer dagelijks. Bovendien gaan we zeker 2 keer per jaar naar Ameland, strand en zee zijn haar lust en haar leven, ze geniet volop!
Als we de auto pakken is ze super alert, het zal haar niet gebeuren dat ze niet mee mag. 😂
Kortom we bieden haar met liefde een gevarieerd leven.

Josi was een bijzondere lieve en zorgzame moeder voor haar puppy’s, na 3 nestjes is ze met welverdiend pensioen gegaan. Elke dag geniet ze daar van. We noemen haar dan ook met veel liefde Mevrouw Pensionada! ❤
We bewaren goede herinneringen aan de geboorte , het opgroeien van de puppy’s en het moederschap van Josi.

Een onvergetelijke ervaring.

Inmiddels is Josi al op een zekere leeftijd, maar nog altijd fit. We hopen haar nog heel lang bij ons te houden.❤